Det krävs två för en tango

Det krävs två för en tango

Jag vill börja med ett förtydligande. VIP senior är inget vanligt medlemskap och har inget med Seniorsurfare i Sverige att göra. Den enda kopplingen är att du ser Seniorsurfarens marknadsföring i vår Facebookgrupp. Det du köper som VIP senior är kunskap.

200 kronor per år

Erbjudandet om kostnadsfri support under 1 år gällde ”tillsvidare” och från, och med 2022-06-29 har erbjudandet upphört. Du som innan detta datum köpte VIP senior har givetvis fortsatt support under 12 månader från det du skickade in formuläret med ansökan om att få bli VIP senior. För er andra så erbjuder jag nu ett minst lika bra tillfälle! Det som skiljer de båda erbjudandena åt är den kostnadsfria supporten under 1 år som alltså inte gäller när du köper VIP senior idag och framöver. I gengäld så är priset halverat. Nu är priset för att bli VIP senior endast 200 kronor per år. Läs mer om alla fördelar här.


Allt kan inte vara gratis

Hur gärna jag än skulle vilja så kan jag inte göra allt gratis! Internet Teknik är visserligen en hobby, men även som pensionär så måste man göra prioriteringar. Dessutom kostar även en hobby som denna en del. Därför tar jag ut en extremt liten kostnad för mitt arbete. Jag har svårt att tänka mig att du kan få så mycket för så lite någon annanstans. SeniorNet exempelvis, som jag tycker gör ett bra arbete, tar 250 kr per år (kalenderår).


Det krävs två för en tango

Jag har full förståelse om några av er seniorer inte kan betala för teknisk support och kunskap på nätet. Då har ni ju Facebookgruppen att fråga. Men det blir svårt för mig att ta rätt beslut om jag inte får någon rak feedback eller om återkopplingen upphör så fort en del av er seniorer upplever att det kostar. 16 seniorer ville lära sig hur man gör en fotobok och 7 seniorer ville lära sig mer om snabbhjälp. Vi närmar ju oss snabbt 1000 gruppmedlemmar, vilket verkar tyda på ett ganska stort intresse och om behov av hjälp. Jag har därför svårt att förstå vad som skulle kunna göra att detta mitt nya erbjudande inte faller i god jord hos åtminstone de cirka 30-50 personer som regelbundet är aktiva i Facebookgruppen. Det krävs två för en tango annars blir det ju lite ”swing it magistern” och ”trial and error”. Spar gärna min tid genom konstruktiv återkoppling. Annars måste jag gissa mig till vad ni vill. Ett av mina grundläggande syften är fortfarande att hjälpa seniorer till ett rimligt pris. Snälla, hjälp mig hjälpa er. Återkoppla till mig!


Nytt erbjudande!

Ni är alla givetvis välkomna närhelst ni behöver hjälp genom fråga Seniorsurfaren, men om ni köper VIP senior så har ni sparat in årskostnaden efter endast en enda fråga. Dessutom så får ni ju flera fördelar, läs mer om VIP senior. Till sist så kommer ni givetvis få fortsatt kostnadsfri hjälp av andra seniorer i Facebookgruppen och i den mån gruppexperterna hinner med svar även från dem. Tänk på att köpa via shop.seniorsurfaren.se! Det är också är ett stöd.

Avslutningsvis så vill jag tala om att den rabatt som du får på support som VIP senior motsvarar RUT-avdraget. Detta avdrag är tyvärr inte tillämpligt på teknisk distanshjälp. Istället bjuder jag dig på motsvarande summa.


Jag önskar dig allt gott och en fortsatt skön sommar!

Bert-Åke Byqvist Juninger, Seniorsurfaren

Bert-Åke Byqvist Juninger

Det är jag som är ansvarig publicist av seniorsurfaren.se. Har arbetat som egenföretagare i grafiska branschen under hela mitt yrkesverksamma liv huvudsakligen med marknadsföring och försäljning. Eftersom jag tyckte att det var så roligt och intressant med branschen så har jag, som pensionär, fortsatt med grafisk produktion där jag en gång började.