Seniorsurfaren

Seniorsurfaren

Svarar på frågor och löser problem

Seniorsurfaren är ett forum som ger kostnadsfria tips, råd och svarar på frågor om Internet och IT till dig som är privatperson och 55 år eller över. Med våra samlade kunskaper om IT genom er som vill hjälpa Seniorsurfaren så är jag övertygad om att vi alla veteraner tillsammans kan lära oss mer om cyberspace ”mysterier”.

 

Blogg och Facebook

Den här webbplatsen är ett privat initiativ av mig, Bert-Åke Byqvist Juninger. Sitens blogg, som är en envägskommunikation, kompletteras av Facebookgruppen. Om du bara surfar runt ett tag så kommer du finna att seniorsurfaren.se är en värdefull kunskapskälla. En tid framöver kommer Seniorsurfaren, i ”pensionärstakt”, att synas allt mer bland Googles organiska sökresultat dvs de resultat som inte är betalda annonser om Google tycker att sidan är intressant för målgruppen.

 

Vill du bli gästskribent?

Seniorsurfaren välkomnar dig som vill bli gästskribent att dela med dig av dina erfarenheter och/eller kunskaper till andra seniorer. Som skribent finns givetvis ingen åldersgräns. Du behöver bara vara tillräckligt tekniskt kunnig i jämförelse med en nybörjare eller någon som inte kan så mycket ännu, tycka om att skriva, behärska svenska språket samt vara seriös och genuint intresserad av att hjälpa andra människor.