VIP senior

VIP senior

På Facebooksidan kan du ställa frågor och få hjälp med enklare problemlösning. Du har också direkt tillgång till en ordlista med över 14000 IT-tekniska termer. Under fliken ”VIP senior” kan du få utbildning, kunskap och trygghet som förenklar ditt digitala liv.

 

Allt du får genom vår Facebookgrupp är gratis

Du får gratis seniortips genom Facebookgruppen Seniorsurfare i Sverige, hjälp av andra kunniga seniorer samt många värdefulla länkar som inte kostar något. Detta räcker långt om du kör fast i cyberspace. Men om du vill lära dig mer eller få hjälp med mer avancerad problemlösning så erbjuder Seniorsurfaren även olika betallösningar: Fråga Seniorsurfaren, Boka utbildningBoka en tekniker samt att bli VIP senior.

 

VIP senior

Det finns alltså genom Seniorsurfaren andra alternativ för dig som inte får svar på dina frågor i Facebookgruppen eller behöver hjälp med mer avancerad och handgriplig problemlösning. Förutom alla förmåner och fördelar du har som medlem i vår Facebookgrupp så kan du som VIP senior boka support direkt hos Seniorsurfaren via e-post eller telefon. Du får på detta sätt utökad hjälp, mer kunskap och ännu större trygghet i ditt digitala liv. Som VIP senior får du också samlad tillgång till ett kartotek med handplockade kostnadsfria utbildningsfilmer från nätet samt Seniorsurfarens egna instruktionsfilmer och övrig internetkunskap, läs mer om VIP senior.

 

Varför måste det kosta att få hjälp?

Många av oss seniorer har begränsade tillgångar, vilket betyder att en årskostnad på några hundralappar kanske kan tyckas mycket. Det är därför som all hjälp du får av andra seniorer i Facebookgruppen fortsatt kommer att vara kostnadsfri. Andra av er tycker kanske att en liten kostnad för att få hjälp är fullt förståelig och upplever det inte som någon ekonomisk belastning. Er vill Seniorsurfaren gärna erbjuda ännu mer hjälp. Vi administratörer jobbar ideellt med Facebookgruppen Seniorsurfare i Sverige, men kan inte bjuda på hur mycket som helst. Det handlar om prioriteringar mellan att ägna tid åt att hjälpa andra å ena sidan samt familj och vänner å andra sidan. För att ändå kunna höja ribban och ge er seniorer ytterligare stöd, hjälp och kunskap samt för att motivera oss admin att arbeta mer för att höja seniorers digitala kompetens tar vi betalt för en del tjänster. Det måste vara en balans mellan gratis och det som kostar pengar. Det tar tid att utveckla och driva ett projekt som ”Seniorsurfaren” och det är väl roligast om alla parter upplever att det är en win-win-situation.

 

Vision om bidrag

Seniorsurfaren har en vision om att bli så intressant för de kommuner ni bor i eller få så stort intresse från någon pensionärs- eller annan organisation att de kan tänka sig erbjuda ett bidrag till er seniorer för att täcka kostnaden för att vara VIP senior. Tills dess så hoppas vi att ni seniorer som har det lite bättre ställt och väljer att handla på nätet gör det via Seniorsurfarens shop. Det stöder Seniorsurfarens verksamhet utan att det kostar en krona extra! För att ta del av alla fina erbjudanden, besök shop.seniorsurfaren.se!

Bert-Åke Byqvist Juninger

Det är jag som är ansvarig publicist av seniorsurfaren.se. Har arbetat som egenföretagare i grafiska branschen under hela mitt yrkesverksamma liv huvudsakligen med marknadsföring och försäljning. Eftersom jag tyckte att det var så roligt och intressant med branschen så har jag, som pensionär, fortsatt med grafisk produktion där jag en gång började.