Vad betyder IT-ordet?

Vad betyder IT-ordet?

I den här ordlistan hittar du förklaringar till cirka 15 000 IT-ord om datorer, it-system, internet samt annan digital teknik. I ordlistan finns också flera länkar till språkvårdande organisationer och språkliga resurser. Lär dig mer genom IDG:s ordlista!

Den ultimata ”uppslagsboken”

Besök IDG:s ordlista, men när du ändå är här så passa gärna på att ta en titt på Seniorsurfarens webbplats! Ordlistan är verkligen den ultimata ”uppslagsboken” för både proffs och amatörer. Om du är bussig mot andra seniorer så publicerar du ord som du har sökt fram även i vår Facebookgrupp. Syftet och tanken med gruppen ”Seniorsurfare i Sverige” är att vi alltid ska hjälpa varandra att lära varandra nya saker.

 

Bert-Åke Byqvist Juninger

Det är jag som är ansvarig publicist av seniorsurfaren.se. Har arbetat som egenföretagare i grafiska branschen under hela mitt yrkesverksamma liv huvudsakligen med marknadsföring och försäljning. Eftersom jag tyckte att det var så roligt och intressant med branschen så har jag, som pensionär, fortsatt med grafisk produktion där jag en gång började.