Du behöver inte känna dig hjälplös

Du behöver inte känna dig hjälplös

Utbildning on demand (utbildning på begäran) är Seniorsurfarens egna filmer på sådant som ni som VIP seniorer önskar lära er. Syftet är att utveckla era tekniska färdigheter när det gäller Internet och tillhörande utrustning (mobiler, surfplattor och datorer).

Digitalt utanförskap

Enligt Internetstiftelsen så levde i april 2021 6% i ett digitalt utanförskap. Det betyder att de sällan eller aldrig använder Internet. Trots att nästan alla svenskar idag använder Internet så finns det en stor grupp utöver dessa 6% som till och från har problem med tekniken och behöver hjälp.

Hjälpande hand

Jag tror helt säkert att många av er i gruppen har en del problem ute på nätet samt med era IT-verktyg (mobiler, surfplattor och mobiler) som inte andra gruppmedlemmar och gruppexperter kan hjälpa er med. Det vill jag gärna bidra till att avhjälpa, men det kräver tid och engagemang samt även pengar till webbhotell, domänadresser, programvara och utrustning. Därför kan jag inte ge alla en hjälpande hand utan bara de som betalar för support som VIP seniorer. Kostnaden för att få hjälp som VIP senior är endast 200kr/år och du får som VIP så många andra fördelar utöver utbildning on demand, läs mer här.

Återkoppling

För att jag ska veta vad just du vill och behöver lära dig så måste jag också få återkoppling! Om du inte vill posta inlägg i ditt namn så går det alldeles utmärkt att vara anonym. Bollen är er och kommer det inga önskemål så blir det nog inte så många videofilmer i Seniorsurfarens databas utöver de som redan ligger där. Det krävs två för en tango.Bert-Åke Byqvist Juninger

Det är jag som är ansvarig publicist av seniorsurfaren.se. Har arbetat som egenföretagare i grafiska branschen under hela mitt yrkesverksamma liv huvudsakligen med marknadsföring och försäljning. Eftersom jag tyckte att det var så roligt och intressant med branschen så har jag, som pensionär, fortsatt med grafisk produktion där jag en gång började.