Router vem är det?

Router vem är det?

En reklamfilm har orsakat rabalder och fällts för att en privatperson upplevt den som stötande och anmält Apoteket Hjärtat till Reklamombudsmannen. Mish-Mash kan man läsa att Berzeliusskolan för blivande gymnasieingenjörer skrivit på Facebook för ett halvår sedan.

Storm i ett vattenglas?

Jag tänkte att jag skulle ha citerat den äldre mannen ”Router vem är det?”. Sedan berätta för er att lägsta nivå på frågor i detta forum får vara hur låg som helst. Ingen fråga är för dum för att ställas. Det är ju annars ingen vits med en sluten grupp där man kan få hjälp av mer kunniga personer inom ett område man själv inte behärskar. Vi är alla bra på något och delad kunskap är dubbel kunskap. I min värld är en anmälan av en harmlös reklamfilm som denna ”en storm i ett vattenglas”. Enligt Apotek Hjärtat har anmälaren missuppfattat tonen i filmen, och jag håller med.

Seniorsurfaren siktar på högt i tak

Jag hoppas att det inte finns någon rädsla eller oro över att komma med ”dumma” frågor. Det finns inga dumma frågor. Det finns bara dumma kommentarer. Trots att det inte händer så mycket i början har jag en del på gång, och jag har ju sagt tidigare att Seniorsurfaren får växa i ”pensionärstakt. Min ambition är att i nästa steg att få igång ett samarbete med en kursverksamhet. Tills dess så kommer jag försöka svara så gott jag kan på frågor och hoppas att några speciellt inbjudna personer kan komplettera min kunskap.

Bert-Åke Byqvist Juninger

Det är jag som är ansvarig publicist av seniorsurfaren.se. Har arbetat som egenföretagare i grafiska branschen under hela mitt yrkesverksamma liv huvudsakligen med marknadsföring och försäljning. Eftersom jag tyckte att det var så roligt och intressant med branschen så har jag, som pensionär, fortsatt med grafisk produktion där jag en gång började.